Orthopedagoog - Mevr Mevr Ann De Brabanter

(100% raadt deze orthopedagoog aan (op 1 ervaring))

Nanofstraat 96A (Toon op kaart)
3590 Diepenbeek

0478/264520

Geconventioneerd: Niet


Mijn praktijk en aanpak

Ik begeleid mensen vanuit de overtuiging dat elke mens krachten en talenten heeft om zijn eigen leven vorm te geven, en moeilijkheden te boven kan komen. Ik luister onbevooroordeeld naar jouw of jullie verhaal. Ik werk met gesprekken, visualisatie-oefeningen, ontspanningsoefeningen. Bij relatie- of gezinsproblemen werk ik vanuit respect voor ieders perspectief, visie, pijn en verlangen. Ik werk verbindend zodat mensen in hun samenleven weer verder kunnen. In geval van opvoedingsvragen werk ik ondersteunend, coachend en/of adviserend, al naargelang de vraag die de cliƫnt stelt. Ik werk steeds op maat van elk individu of elke specifieke situatie.

Als orthopedagoog heb ik jarenlange expertise opgebouwd met mensen met een beperking (kinderen en volwassenen met een mentale beperking, kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking, volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel).

Als therapeut werk ik met individuen (volwassenen), koppels, en gezinnen. Je kan bij mij terecht met relationele vragen, levens- en zingevingsvragen, vragen ivm verwerking van verleden of verlies, zelfvertrouwen en zelfbeeld, opvoedingsvragen.

Ik begeleid ook mensen in het werken met hun levensverhaal, en eventueel ondersteun ik het schrijven van (stukken van) het levensverhaal.


Mijn expertise


Mijn specialisaties

  • Contextueel denkkader
  • Voice Dialogue
  • Mindfulness
  • Opvoedingsondersteuning

Betaalmogelijkheden

  • cash

Opleiding

  • Katholieke Universiteit Leuven - master in de orthopedagogiek - (1987)

Werd je behandeld of begeleid door deze hulpverlener?

Beoordeel hem of haar op een schaal van 5 sterren. Je ervaring helpt zo om de dienstverlening nog beter af te stemmen.

Beoordeel je hulpverlener